סגירת החשבון
אפשר לסגור את החשבון בהגדרות, החשבון שלכם, סגירת חשבון. הפרטים האישיים שלכם נמחקים ואי אפשר להיכנס אליו שוב.
הזמנות והודעות קודמות נשארות לאנשים שבצד השני. כדאי לסיים קודם הזמנות פתוחות.
עדיין תקועים?
ספרו לנו מה קרה ונחזור אליכם
כתבו לנו